promo
Home Wat doen wij Management Development
Potential Coaching en Management Development

Investeer in uw talent, dan investeert u in uw bedrijf!

In ieder bedrijf is er wel een aantal sleutelfiguren, managers of potentials aanwezig. Medewerkers met de juiste kennis en ervaring voor nu of medewerkers met voldoende talent die naar een bepaald niveau kunnen/ willen groeien. Talent is moeilijk te vinden en te behouden. Heeft u talent in huis, dan is het belangrijk deze persoon aan u te binden door meer te bieden.

Wat is potential coaching of Management Development?

Wij begeleiden deze talenten in hun verdere ontwikkeling gedurende een afgesproken periode. In dit coachingtraject werken wij aan het bereiken van het vooraf afgestemde doel binnen een periode. Dit doel kan door de medewerker of door de werkgever geformuleerd zijn, zoals het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden, out of the box denken, groeien als persoon etc. Zeker in deze tijden vraagt de markt veel van directie, managers en medewerkers. Een coach kan daarin bijstaan, een uitdaging bieden, rust creƫren en weer de focus brengen op dat wat echt belangrijk is. Potential coaching is een investering voor de lange termijn met zichtbare resultaten op de korte termijn.
 

The secret to great leadership is not the leader but the greatness.

Jan Bommerez
More Info

Ilse Overwater

Via PCIM is Ilse Overwater voor een project of enkele uren als freelancer in te huren.

Een tijdelijke invulling voor een duurzame oplossing!

Vanaf januari 2011 is zij weer beschikbaar voor een interim opdracht!

Ervaring

Ilse heeft meer dan 10 jaar ervaring met verandermanagement!

Deze ervaring is in de zakelijke en dienstverlenende sector in het managen van financiƫle, admistratie, project- en salesteams.

Klik hier voor Referenties

Contact

Neem contact op via:
06-41524216 of info@pcim.nl