promo
Home Waar werken wij
Waar werken wij
  • Interim- Management: Het managen van afdelingen in de vorm van interim-manager bieden wij voornamelijk aan bij het bank- en verzekeringsbedrijf. Onze kennis en ervaring is zeer ruim bij het managen van Particuliere en Zakelijke teams. Echter merken wij dat het in andere bedrijven juist een voordeel heeft om niet volledig over de inhoudelijke kennis te beschikken. Wij kunnen dan juist out of the box denken.

  • Verandermanagement: Op het gebied van verandermanagement bieden wij onze dienstverlening aan binnen alle sectoren. Veranderingen in een organisatie als changemanager kunnen wij als deskundige partner begeleiden. Veranderingen blijken steeds meer en continue proces te worden in plaats van een eenmalige gebeurtenis. Echter als er door de waan van de dag niet voldoende gestuurd wordt op deze veranderingen blijkt het niet altijd de juiste richting uit te gaan. Als verandermanager kunnen wij uw bedrijf bijstaan in dit proces. In de vorm van orgasisatie adviseur, verandermanager en procesbegeleider.

  • Coaching: Coaching bieden wij aan bij particulieren en bedrijven. Particuliere coaching vind plaat te Oud-Beijerland. Zakelijke coaching vind plaats op de locatie van het bedrijf. Daarnaast is het ook mogelijk om een gehele afdeling te coachen. De coach begeleid het team of afdeling in team-ontwikkeling, samenwerking, efficiĆ«nter werken etc.

 

In een vrijblijvend en persoonlijk gesprek nemen wij graag de mogelijkheden met u door.

More Info

Ilse Overwater

Via PCIM is Ilse Overwater voor een project of enkele uren als freelancer in te huren.

Een tijdelijke invulling voor een duurzame oplossing!

Vanaf januari 2011 is zij weer beschikbaar voor een interim opdracht!

Ervaring

Ilse heeft meer dan 10 jaar ervaring met verandermanagement!

Deze ervaring is in de zakelijke en dienstverlenende sector in het managen van financiƫle, admistratie, project- en salesteams.

Klik hier voor Referenties

Contact

Neem contact op via:
06-41524216 of info@pcim.nl