promo
Home Wat doen wij Coaching
Coaching

Wat is coaching?

altWil jij begeleid worden met jouw persoonlijke groei gedurende een afgesproken traject? De coach, Ilse Overwater, begeleid jou bij het behalen van jouw doel. Dit kan bijvoorbeeld zijn: het overwinnen van een angst, een nare ervaring, een blokkade in je leven, burn-out, faalangst, effectiever werken of je gelukkiger voelen. Wat het ook is, een verandering doorvoeren samen met een coach is effectief en succesvol. Steeds meer mensen maken gebruik van coaching bij veranderingen in hun leven. Ilse is een ervaren coach met de eigenschappen: open, betrokken, integer en gedreven om samen jouw doel te behalen. Zij is internationaal gecertificeerd als NLP coach. NLP is een methode welke effectief werkt bij persoonlijke veranderingstrajecten, persoonlijke groei, communicatie met jezelf en de ander. NLP is een succesvolle techniek waardoor je in zeer korte tijd grote ontwikkelingen maakt.

Hoe verloopt een traject?

De coachingsgesprekken vinden plaats in Oud-Beijerland bij PCIM of op het bedrijf (indien dit de opdrachtgever is). Bij het coachingstraject werken wij volgens de volgende stappen: De eerste intake is de kennismaking en het bepalen van het gewenste doel. Hierin bepalen we hoeveel sessies er nodig zullen zijn voor het traject. Na het intakegesprek volgen de werksessies. Tussentijds kun je opdrachten krijgen om thuis mee aan de slag te gaan. In de laatste werksessie is de evaluatie en zullen wij de opgestelde doelen evalueren. Wat heb je geleerd en hoe kun je dit blijven toepassen in de toekomst. De aanpak is oplossingsgericht. We blijven niet hangen bij het hoe en waarom, maar richten ons op de oplossing tijdens onze sessies. Het kennismakingsgesprek is gratis. Hierna volgen de sessies. Het tarief bij onze sessie is voor bedrijven EUR 90,- per uur excl BTW. Particulieren ontvangen een korting hiervoor is het tarief EUR 60,- per uur.

Op dit moment hebben wij een interessante actie lopen voor jonge ondernemers via Jong MKB. Deze krijgen tegen zeer gereduceerd tarief een jaar lang coaching aangeboden!
 

Personal Coaching

Er zijn meerdere momenten dat iemand vast kan lopen in werk of privésituatie: Trauma, stress, burn-out, ongelukkig in het werk/privé, een angst of fobie. Een coach helpt je hierbij, om te groeien uit eigen kracht en je verder te ontwikkelen richting het gewenste doel. Bij persoonlijke coaching krijg je door intensieve begeleiding inzicht in eigen kern patronen, belemmerende overtuigingen en hoe je deze kan doorbreken. Of juist wat je sterke punten zijn en hoe je die kan versterken. Je ervaart persoonlijke groei, meer balans in werk en leven en meer plezier in de dingen die je doet.

In-Company Coaching

Als werkgever kunt u uw medewerkers de mogelijkheid bieden een coachingstraject te volgen. De coach is voor een afgesproken aantal uren op uw bedrijf beschikbaar voor het voeren van coachingsgesprekken. Te denken valt aan loopbaan coaching, personal coaching, potential en management coaching of coaching tijdens en na een verandertraject. Ook coaching tijdens een bepaalde zware periode valt hieronder. U kunt zelf het onderwerp voor coaching bepalen of dit vrij laten aan de medewerker.

Business Coaching

Bij deze vorm ondersteunen wij de ondernemer met maar één duidelijk doel. Meer resultaat boeken! U wilt doelmatiger, sneller en gemakkelijker uw businessdoelen realiseren. Door de hectiek wordt er vaak aan essentiële zaken voorbij gegaan. In een coachingstraject worden deze zaken weer duidelijk. Wat is mijn kracht, waaraan verlies ik energie hoe kan ik nog succesvoller zijn. Zo kunt u n een of twee sessies effectiever leidinggeven in uw organisatie. Gebruik maken van betere communicatie, meer leiderschap en meer persoonlijke kracht. De organisatie groeit en dit is zichtbaar in de financiële resultaten!

Help mij het zelf te doen.

Maria Montessori
More Info

Ilse Overwater

Via PCIM is Ilse Overwater voor een project of enkele uren als freelancer in te huren.

Een tijdelijke invulling voor een duurzame oplossing!

Vanaf januari 2011 is zij weer beschikbaar voor een interim opdracht!

Ervaring

Ilse heeft meer dan 10 jaar ervaring met verandermanagement!

Deze ervaring is in de zakelijke en dienstverlenende sector in het managen van financiële, admistratie, project- en salesteams.

Klik hier voor Referenties

Contact

Neem contact op via:
06-41524216 of info@pcim.nl