promo
Home Wat doen wij Verandermanagement
Verandermanagement

Veranderingen in de organisatie:

altVeranderingen komen in vele soorten en maten voor: van het inrichten van organisaties tot het ontwikkelen van mensen, van het fuseren van bedrijven tot het aanpassen van het strategisch beleid. Wat veranderingen gemeenschappelijk hebben: deze gaan niet vanzelf en zeker niet altijd zoals u graag gewild had. PCIM kan uw organisatie bijstaan als verandermanager.

Wat is verandermanagement?

Verandermanagement is de optelsom van allerlei kennis en ervaring uit terreinen van bedrijfskunde tot psychologie en van sociologie tot filosofie, die gebruikt wordt om succesvol verantwoordelijkheid te nemen voor veranderingsprocessen. Dat veranderen niet vanzelf gaat, blijkt uit het feit dat de meeste verandertrajecten in organisaties nog altijd niet slagen. Plannen, evalueren, bijsturen en opnieuw plannen maakt dat het een dynamisch proces blijft.

Waarom is dit nodig?

Managers worden door de waas van de dag vaak afgeleid bij zo´n traject. De verkoop en de dagelijkse leiding gaan vaak voor, terwijl de focus voor een succesvol traject daadwerkelijk op dat traject zou moeten liggen. Een verandermanager kan hiervoor de uitkomst bieden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

PCIM heeft ruimschoots ervaring in vele veranderprocessen. Hierin schenken wij aandacht aan duidelijke communicatie, heldere lijnen en een gedragen visie. Wij kunnen dit traject voorbereiden via strategie bepaling, HRM begeleiding, uitvoeren als projectmanager en eventueel begeleiden met coaching voor de managers en de medewerkers tijdens en na deze verandering.
 

Logic brings you from A to B, Imagination brings you everywhere

Albert Einstein
More Info

Ilse Overwater

Via PCIM is Ilse Overwater voor een project of enkele uren als freelancer in te huren.

Een tijdelijke invulling voor een duurzame oplossing!

Vanaf januari 2011 is zij weer beschikbaar voor een interim opdracht!

Ervaring

Ilse heeft meer dan 10 jaar ervaring met verandermanagement!

Deze ervaring is in de zakelijke en dienstverlenende sector in het managen van financiële, admistratie, project- en salesteams.

Klik hier voor Referenties

Contact

Neem contact op via:
06-41524216 of info@pcim.nl