promo
Home Wie zijn wij Filosofie
Filosofiealtkennis

Onze kennis en ervaring hebben wij met name opgedaan in het bedrijfsleven en dienstverlenende sector. Binnen deze branches hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring in het managen van sales-, administratie- en directieteams.

kracht

Onze kracht is een zakelijke en toch ook persoonlijke insteek. Luisteren, de juist vragen stellen en doorvragen brengt ons bij de kern van het probleem. Het is hierbij belangrijk goed te kunnen communiceren en schakelen over verschillende schijven. Als wij duidelijk hebben wat de kern is, kan uw visie pas echt (opgesteld en) doorgevoerd worden, zodat er draagkracht is. Onze opdrachten worden door Ilse Overwater of in samenwerkingsverband met derden uitgevoerd. Wij hebben geen duur kantoor pand en overige overheadkosten, hierdoor kunnen wij u een scherp tarief bieden.

filosofie

Onze filosofie is dat een bedrijf pas echt succesvol naar buiten kan treden als de interne organisatie op orde is, uw bedrijfsvisie gedragen wordt en de medewerkers tevreden zijn. U straalt naar buiten uit wat er zich binnen afspeelt. Miscommunicatie, verloop, ziekteverzuim, eilandjescultuur, slechte teamspirit en demotivatie zijn aanleidingen waardoor uw bedrijf minder succesvol zal zijn. In onze opdrachten vinden wij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de interne organisatie. Wij richten ons op een gedragen visie, juiste communicatie en enthousiaste medewerkers, zodat onze opdrachtgever nog succesvoller naar buiten kan treden.
 

Kennis is macht, maar gedeelde kennis dubbele macht.

More Info

Ilse Overwater

Via PCIM is Ilse Overwater voor een project of enkele uren als freelancer in te huren.

Een tijdelijke invulling voor een duurzame oplossing!

Vanaf januari 2011 is zij weer beschikbaar voor een interim opdracht!

Ervaring

Ilse heeft meer dan 10 jaar ervaring met verandermanagement!

Deze ervaring is in de zakelijke en dienstverlenende sector in het managen van financiƫle, admistratie, project- en salesteams.

Klik hier voor Referenties

Contact

Neem contact op via:
06-41524216 of info@pcim.nl