promo
Home Nieuws Jonge ondernemers 1 jaar lang Business-Coaching
Jonge ondernemers 1 jaar lang Business-Coaching

1 jaar lang Business-Coaching voor zeer gereduceerd tarief!

Exclusieve aanbieding voor Jong MKB, startende en jonge ondernemers (oprichtingsdatum <5 jaar).

De huidige markt vraagt veel van de ondernemer. Laat staan van de jonge ondernemer. Zeker in deze tijden is het fijn om een coach naast je te hebben. Daarnaast wordt steeds vaker succesvol gebruik gemaakt van ondernemers coaching bij een persoonlijke groei of de groei voor het bedrijf. Voor jonge ondernemers is dit vaak niet te betalen, terwijl deze investering gelijk zichtbaar is in de resultaten.

Tijdens de sessie daagt de coach je uit, maakt je scherp, laat je nadenken over de besproken onderwerpen en doelen. De coach zorgt ervoor dat je effectiever, meer gefocust en met meer enthousiasme werkt. Wat zijn de oorspronkelijk gemaakte plannen? Waar loop je tegen aan? Waarom loop je vast op dat punt en hoe kun je verder groeien? Wat maakt je sterk en hoe kun je dit nog verder uitbouwen? Hoe kan ik effectiever communiceren met mijn medewerkers en klanten? Waarom lukt het niet om die verandering te maken? Met behulp van een coach kom je terug bij de identiteit van jezelf en het bedrijf en maak je van 2010 een succesvol jaar!

De business coach is Ilse Overwater. Ilse is een ervaren coach bij particulieren maar ook binnen bedrijven. Zij gebruikt hiervoor onder andere NLP technieken welke in korte tijd effectief en succesvol zijn bij veranderingstrajecten en communicatie. De kosten voor dit traject gedurende 1 jaar bedraagt EUR 360,- excl BTW*. Voor meer informatie of een afspraak, neem contact met ons op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06-41524216.

*Coaching (4x) eens per kwartaal gedurende 1,5 uur te Oud-Beijerland.
 
More Info

Ilse Overwater

Via PCIM is Ilse Overwater voor een project of enkele uren als freelancer in te huren.

Een tijdelijke invulling voor een duurzame oplossing!

Vanaf januari 2011 is zij weer beschikbaar voor een interim opdracht!

Ervaring

Ilse heeft meer dan 10 jaar ervaring met verandermanagement!

Deze ervaring is in de zakelijke en dienstverlenende sector in het managen van financiƫle, admistratie, project- en salesteams.

Klik hier voor Referenties

Contact

Neem contact op via:
06-41524216 of info@pcim.nl