promo
Home Nieuws Coaching in tijden van crisis loont echt!
Coaching in tijden van crisis loont echt!
Juist nu, in tijden van economische crisis, zouden bedrijven moeten investeren in het coachen van de ondernemer of managers van een organisatie. De druk die nu op leidinggevenden ligt, is ongekend hoog. Het aantal managers dat niet meer gemotiveerd is en weinig bevrediging vindt in hun job, neemt gestaag toe. Coaching biedt dan de uitkomst, de coach geeft je een spiegel met inzicht in je eigen effectiviteit, communicatie, sterkten zodat je succesvoller leidinggeeft in deze tijd.

In het bedrijfsleven wordt niet altijd positief gedacht bij coaching. Het wordt gezien als soft en niet bijdragend aan de winst. Juist in tijden van crisis als er bezuinigd moet worden gaat er allereerst een streep door de budgetten van coaching en training. En dat terwijl een goede coach meer balans brengt in het leven van de ondernemer/manager en hun bevlogenheid en productiviteit vergroot. Uit onderzoek bij 160 gecoachte managers zijn de uitkomsten als volgt: 70% geeft aan dat de gesprekken een zeer goede investering zijn geweest. Zij constateren een hogere productiviteit, minder ziekteverzuim, een betere relatie met de collega’s, meer zelfinzicht en het effectiever behalen van de doelstellingen. Daarnaast beantwoorden allen dat na een kosten baten analyse de return on investments 180% is. Oftewel iedere euro die het bedrijf in executive coaching investeert komt terug als EUR 1,80 in de organisatie. Als dat geen goede investering is!

Executive coaching, coaching van de ondernemer of de manager, is mogelijk bij PCIM. De coach Ilse Overwater maakt gebruik van haar bedrijfskundige achtergrond. Hierbij combineert zij haar coachingsopleidingen in NLP en RET (zij is internationaal gelicentieerd NLP Coach).

Op dit moment is er voor de ondernemers uit de Hoeksche Waard een scherpe aanbieding. Vraag een brochure aan of een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel met 06-41524216 voor een afspraak.
 
More Info

Ilse Overwater

Via PCIM is Ilse Overwater voor een project of enkele uren als freelancer in te huren.

Een tijdelijke invulling voor een duurzame oplossing!

Vanaf januari 2011 is zij weer beschikbaar voor een interim opdracht!

Ervaring

Ilse heeft meer dan 10 jaar ervaring met verandermanagement!

Deze ervaring is in de zakelijke en dienstverlenende sector in het managen van financiële, admistratie, project- en salesteams.

Klik hier voor Referenties

Contact

Neem contact op via:
06-41524216 of info@pcim.nl